Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει και να εξασφαλίσει τη καλύτερη περιήγηση σας. Μάθετε περισσότερα

Web Hosting

 

 

Data Center Internetplan

 

 

H Ιnternetplan συνεργάζεται με την εταιρεία Hetzner και σας προσφέρει Web hosting με όλη τη ταχύτητα, σταθερότητα, ασφάλεια και υποστήριξη που χρειάζεσαι για να πετύχεις.

Η επιλογή του Datacenter Γερμανίας έγινε για λόγους επιδόσεων. Η Γερμανία είναι κεντρικός κόμβος για τους ελληνικούς providers προσφέροντας ταχύτητες και ποιοτικές υπηρεσίες. Άλλος ένας λόγος που επιλέξαμε να φιλοξενήσουμε τους server μας στους συγκεκριμένους datacenter είναι η προσφορά άφθονου bandwidth, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ελευθερία χρήσης των υπηρεσιών μας χωρίς να χρειάζεται να προβαίνουμε σε συνεχείς αυξήσεις με την αυξανόμενη επισκεψιμότητα του site σας.

Ταχύτητα :
Γρήγορο SSD Web Hosting. Υπηρεσίες φιλοξενίας με έως x100 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης, χάρη στην τεχνολογία SSD caching σε Hosting & Βάσεις Δεδομένων.
Δίκτυο GR-IX με 100% uptime
Dell servers, SSD δίσκοι

Ασφάλεια - Υποστήριξη : 
CloudLinux, PHP 7 
Αντισπάμ της SpamExperts
Τριπλή προστασία από hackers
Διαθέτουμε διπλά τροφοδοτικά ώστε να εξασφαλιστεί αδιάλειπτη λειτουργία.
Παρακολουθούνται σε 24ωρη βάση με συστήματα monitoring. Σε οποιαδήποτε δυσλειτουργία ειδοποιούνται άμεσα οι υπεύθυνοι τεχνικοί μας μέσω sms για την άμεση αποκατάσταση.

Backup :
Ολόκληρο το account (αρχεία του site, sql, φωτογραφίες) διατηρούνται 7 φορές την εβδομάδα και 1 Μηνιαίο κάθε 15 του μήνα. Σε περίπτωση λάθους διαχείρισης του site σας, μπορούμε να το επαναφέρουμε άμεσα σε προηγούμενη κατάσταση χωρίς κάποιο κόστος.

Ευκολία : 
Ιδανικό για πλατφόρμες OpenCart, WordPress, Magento, Drupal
Εφαρμογές με 1 κλικ
Διαχείριση με Cpanel

Mπορούμε να μεταφέρουμε δωρεάν το site σου (αρχεία και βάσεις δεδομένων)σ το νέο σου πακέτο. Οι email λογαριασμοί και τα περιεχόμενα email τους μεταφέρονται χωρίς κάποια απώλεια.

ΠΑΚΕΤΑ WEB HOSTING - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ