Προφίλ

Καλώς ήρθατε στην InternetPlan.

 

Μετά απο 16 χρόνια υπάλληλος σε εταιρείες του χώρου του διαδικτύου, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Internet καθώς και το support των πελατών, πήρα την απόφαση να δημιουργήσω την InternetPlan και να αξιοποιήσω τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα, στον χώρο του διαδικτύου. Μέσα σε αυτά τα χρόνια συνεχούς εξέλιξης και προσωπικής ενασχόλησης με το αντικείμενο, με τα καθημερινά πραγματικά προβλήματα και την επίλυση αυτών, της κάθε web επιχείρησης,  η InternetPlan αναπτύσσει υπηρεσίες όπως κατασκευή, φιλοξενία, προώθηση ιστοσελίδων, κατοχύρωση ονομάτων, SEO, web marketing και Digital Marketing καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα portfolio το οποίο περιλαμβάνει αρκετές ιστοσελίδες. 

 

Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος:  Άμεση εξυπηρέτηση των πελάτων σχεδόν σε όλη την διάρκεια της ημέρας, αποτελεσματική κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων και online καταστημάτων καθώς και την προώθηση τους σε Social Media και μηχανές αναζήτησης (κυρίως στην Google).

 

Στα χαρτιά, είμαστε η "InternetPlan ". Για εσάς όμως, σε καθημερινή βάση, σε κάθε τηλεφώνημα, chat ή επίσκεψη στα γραφεία μας για μια συμβουλή ή λύση, η InternetPlan είναι το δικό σας εργαστήριο για το internet. Γι' αυτό θα με γνωρίσετε σαν Γιάννη Μπαρδούλη.

 

Μέσα στο site μας λοιπόν, θα βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε για την κατασκευή, προώθηση και την φιλοξενία του Website σας. Καθώς επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για την προβολή του site σας στα SOCIAL MEDIA (Google+, Google My Business, Google Maps, Facebook , Instagram) καθώς επίσης και την άνοδο του site στο range traking καθώς και στην αναζήτηση της Google.