Φιλοξενία Ιστοσελίδων

 

 


 

Γιατί 1GB από 1GB διαφέρει...


Φιλοσοφία μας η άριστη, συνεχής και αποτελεσματική εξυπηρέτηση με υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας σε οικονομικά πακέτα φιλοξενίας.


Οι ανάγκες σας σε storage μεγαλώνουν και η ιστοσελίδα σας είναι απαραίτητο να φιλοξενηθεί σε ένα hostingplan μεγαλύτερης χωρητικότητας και με υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις αυξημένες σας απαιτήσεις; Θέλετε να φιλοξενήσετε περισσότερα από ένα sites στο ίδιο hosting;


Αισθάνεστε ότι σας περιορίζει ο χώρος της φιλοξενίας σας και θέλετε να έχετε περισσότερα GB δίσκου για να μπορείτε να διαχειριστείτε με άνεση τα αρχεία της ιστοσελίδας, του blog ή του eshop σας; 


Σας παρέχουμε τα πακέτα φιλοξενίας που θα σας καλύψουν και θα μπορέσουν να υποστηρίξουν την ανάγκη σας είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό.

  • Ταχύτητα :
Γρήγορο SSD Web Hosting. Υπηρεσίες φιλοξενίας με έως x100 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης, χάρη στην τεχνολογία SSD caching σε Hosting & Βάσεις Δεδομένων.
Δίκτυο GR-IX με 100% uptime
Dell servers, SSD δίσκοι

  • Ασφάλεια - Υποστήριξη : 
CloudLinux, PHP 7 
Αντισπάμ της SpamExperts
Τριπλή προστασία από hackers
Διαθέτουμε διπλά τροφοδοτικά ώστε να εξασφαλιστεί αδιάλειπτη λειτουργία.
Παρακολουθούνται σε 24ωρη βάση με συστήματα monitoring. Σε οποιαδήποτε δυσλειτουργία ειδοποιούνται άμεσα οι υπεύθυνοι τεχνικοί μας μέσω sms για την άμεση αποκατάσταση.

  • Backup :
Ολόκληρο το account (αρχεία του site, sql, φωτογραφίες) διατηρούνται 7 φορές την εβδομάδα και 1 Μηνιαίο κάθε 15 του μήνα. Σε περίπτωση λάθους διαχείρισης του site σας, μπορούμε να το επαναφέρουμε άμεσα σε προηγούμενη κατάσταση χωρίς κάποιο κόστος.

  • Ευκολία : 
Ιδανικό για πλατφόρμες OpenCart, WordPress, Magento, Drupal
Εφαρμογές με 1 κλικ
Διαχείριση με Cpanel

Mπορούμε να μεταφέρουμε δωρεάν το site σου (αρχεία και βάσεις δεδομένων) στο νέο σου πακέτο. Οι email λογαριασμοί και τα περιεχόμενα email τους μεταφέρονται χωρίς κάποια απώλεια.

ΠΑΚΕΤΑ WEB HOSTING - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ