Πακέτα SEO

 

Έχουμε ένα πλάνο και ακολουθούμε μια στρατηγική για την Προώθηση ιστοσελίδων για να είστε στην 1η σελίδα της Google.

 

Keywords
Αναζήτηση των keywords (λέξεων-κλειδιών) για ποιοτική επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας ώστε να έχουμε αύξηση επισκέψεων και άνοδο στην κατάταξη στην Google.

 

On-Page Seo
Κάνουμε την ιστοσελίδα σας “Google Friendly”. Συμμόρφωση του site στην Oνομασία του προϊόντος, Τίτλος σελίδας, Meta Description, Περιγράφή Προϊόντος, Seo Heading Title, Tags και Seo url.

 

Off-Page Seo
Ξεκινούν οι μηνιαίες ενέργειες Off Page Seo. Η διαδικασία αυτή οδηγεί σε άνοδο στα αποτελέσματα αναζήτησης. Σε συνεργασία μαζί σας, τα κείμενα του site αποκτούν την μορφή που θέλουμε ώστε να ευρετηριαστούν πιο εύκολα απο τις "αράχνες" και τα "robot" της Google.

 

Εκθέσεις κατάταξης
Για να βλέπετε σε ποια θέση βρίσκεται η ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα της Google και ποια είναι η επισκεψιμότητα της.

 

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι προώθησης ιστοσελίδων που επιλέγονται ανάλογα με το αντικείμενο που προωθείται και το τι ανταγωνισμός υπάρχει.

 

1 . Είναι η οργανική βελτιστοποίηση (Search Engine Optimization - SEO) και η πληρωμένη καταχώριση με τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας.

 

Οργανικά είναι τα αποτελέσματα που εμφανίζει το Google στα αριστερά ενώ δεξιά είναι οι "σύνδεσμοι διαφημιζομένων" όπου εμφανίζονται ιστοσελίδες που έχουν "αγοράσει" τη συγκεκριμένη θέση. Η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων φέρνει δωρεάν επισκέπτες αλλά δεν είναι εγγυημένη, απαιτεί μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί. Το κόστος βελτιστοποίησης μια ιστοσελίδας για εμφάνισή της στις πρώτες θέσεις εξαρτάται από τον ανταγωνισμό που υπάρχει για τη συγκεκριμένη φράση-κλειδί για την οποία γίνεται η βελτιστοποίηση.

 

2. Από την άλλη μεριά, η κατασκευή διαφημιστικής καμπάνιας και η εμφάνιση της ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων φέρνει επισκέπτες επί πληρωμή (κόστος ανά επισκέπτη - Pay Per Click). Το κόστος είναι προβλέψιμο, τα αποτελέσματα άμεσα, αλλά η δαπάνη συνεχής.

 

Η σωστή επιλογή της κατάλληλης στρατηγικής προώθησης της ιστοσελίδας σας μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Στη InternetPlan διαχειριζόμαστε πάνω από 100 διαφημιστικές καμπάνιες και SEO πελατών και μπορούμε να σας συμβουλέψουμε και αναλάβουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Ένας έμπειρος σύμβουλος SEO (Search Engine Optimization) μπορεί να σας υποδείξει τι είναι καλύτερο για την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας και να σας αποτρέψει από λάθη που κοστίζουν.


 

Στη InternetPlan χρησιμοποιούμε και τους δύο παραπάνω τρόπους προώθησης ιστοσελίδων καθώς και άλλους ανάλογα με την περίπτωση. Η εμπειρία μας στις παραπάνω στρατηγικές μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε την προώθηση ιστοσελίδων από την αρχή ή να συμβουλεύουμε για την τροποποίηση διαφημιστικών εκστρατειών που ήδη είναι σε εξέλιξη. Έχουμε πιστοποιηθεί από το Google (Adwords Partner).

 

 

Σημαντικές Παρατηρήσεις που σας ενδιαφέρουν :

 

1. Τι είναι το Seo-προώθηση ιστοσελίδων;
Το SEO (προώθηση ιστοσελίδων) είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της στην 1η σελίδα της Google (10 πρώτα αποτελέσματα)

 

2. Πόσο καιρό χρειάζεται για να ανέβει μια ιστοσελίδα στην 1η σελίδα της Google;
Η πλειοψηφία λοιπόν των ιστοσελίδων ανέβαίνει στην 1η σελίδα σε διάστημα 6-8 μηνών. Αυτό φυσικά εξαρτάται απο πόσο ανταγωνιστικά είναι τα ζευγάρια λέξεων (keywords) που τρέχει.

 

3. Τι είναι οι λέξεις κλειδιά (keywords);
Τα keywords χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: Τα short tail και τα long tail keywords. Τα short tail είναι keywords που αποτελούνται από 1 η 2 λέξεις όπως για παράδειγμα: ‘εμφυτευματα δοντιων’. Τα long tail είναι keywords που αποτελούνται από 3 λέξεις ή και περισσότερες όπως: ‘εμφυτευματα δοντιων τιμες’.


4. Γιατί να κάνω Seo ή local Seo;
Η εμπειρία των Seo experts έχει δείξει ότι όταν μια ιστοσελίδα εμφανίζεται στα 10 πρώτα οργανικά αποτελέσματα της Google, την επισκέπτονται τουλάχιστον το 70% των χρηστών που έκαναν την αναζήτηση.

 


 

ΠΑΚΕΤΑ SEO

 

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ SEO
Βελτιστοποίηση & προώθηση ιστοσελίδων SEO καθώς και διατήρηση των αποτελεσμάτων για να γίνει το site σας πιο εμφανές στις μηχανές αναζήτησης, φέρνοντας έτσι επισκεψιμότητα στην επιχείρηση σας.

 

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
Σταθερή βελτίωση στα οργανικά αποτελέσματα της Google
Aύξηση του πλήθους και της αξίας των επισκεπτών
Αύξηση του conversion rate επισκεπτών/πελατών
Βελτίωση του δείκτη εμπιστοσύνης των πελατών
Καταξίωση στους χρήστες της Google έναντι του ανταγωνισμού

 

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

 

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (ON-PAGE-SEO)
- On page optimization με λέξεις κλειδιά και meta descriptions
- On page optimazion με content marketing
- Image Tags (Τίτλοι εικόνων)
- Content (Περιεχόμενο ιστοσελίδας)
- Αρχεία Robots.txt & Sitemap.xml
- Website Speed (Ταχύτητα φόρτωσης)
- H1, H2, H3, H4, H5 Titles (Μεγέθη Επικεφαλίδων)

 

ΕΚΤΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (OFF-PAGE)
- Google Webmaster Tools
- Stractured Data
- Rich Snippet
- Δημιουργία & Προώθηση Περιεχομένου
- Google Local Business
- Δημιουργία Social Signals
- Παρακολούθηση στο Google Analytics

 

Στην διάρκεια κάθε μήνα πραγματοποιούνται έλεγχοι και γίνονται οι αντίστοιχες ενέργειες προκειμένου να βελτιωθεί η κατάταξη σας στην GOOGLE.

 

ΜΗΝΙΑΙΑ REPORT ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
Μηνιαίες εκθέσεις κατάταξης ώστε να βλέπετε σε ποιά θέση βρίσκεται η ιστοσελίδα σας στα αποτέλέσματα της Google ανά λέξη-κλειδί.

 


 

Δείτε τα πακέτα μας :

Μηνιαίες Εργασίες SEO

Βελτιστοποίηση SEO
On Page Seo
Off Page Seo
Μηνίαια Report Visibility
Βελτίωση στα οργανικά αποτελέσματα της Google
Βελτίωση Δείκτης Ποιότητας της ιστοσελίδας
Άνοδος θέσεων στις λέξεις κλειδιά
Ώρες Εργασίας15 Ώρες τον Μήνα

50,00€

Μηνιαίες Εργασίες SEO 2

Βελτιστοποίηση SEO
On Page Seo
Off Page Seo
Μηνίαια Report Visibility
Βελτίωση στα οργανικά αποτελέσματα της Google
Βελτίωση Δείκτης Ποιότητας της ιστοσελίδας
Άνοδος θέσεων στις λέξεις κλειδιά
Ώρες Εργασίας30 Ώρες τον Μήνα

100,00€