Opencart

Opencart

OPENCART - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ OPENCART


Στην Internetplan έχουμε επενδύσει στην Κατασκευή Ιστοσελίδων όπως και εξειδίκευση σε προγραμματιστικά περιβάλλοντα και τεχνολογίες που επιτρέπουν στο σύνολο των χρηστών του διαδικτύου να αλληλεπιδρούν, να συνεργάζονται και να συμμετέχουν στη διαμόρφωσή του. Η σύγχρονη γενιά του παγκόσμιου ιστού, τον οποίο χρησιμοποιούμε όλοι μας για ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών μας δραστηριοτήτων, αποτελεί ένα υπέροχο περιβάλλον για να βασίσουμε τη διαδικτυακή σας παρουσία.

 

► ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Η ομάδα της Internetplan πορεύεται μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του έργου, καθώς κι όταν ολοκληρωθεί. Υπόσχεση μας είναι ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

 

► ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Πραγματοποιείται μια επαρκής εκπαίδευση των στελεχών σας στο χώρο σας. Σκοπός της επιμόρφωσης, είναι να μπορείτε με απλά βήματα να εξοικειωθείτε με τη διαχείριση του site σας.

 

► TICKET SYSTEM
Παρέχουμε στους πελάτες μας σύστημα υποστήριξης Τicket, ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας κάθε στιγμή και να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα, μέσα σε 48 ώρες.

 

► BLOG
Στο Blog μας μπορείτε να βρείτε τρόπους να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, να δείτε πώς δουλεύουμε και να ενημερώνεστε για ό,τι καινούριο κυκλοφορεί.

 

ΤΟ RESPONSIVE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ

 

ΤΙ ΣHΜΑΙΝΕΙ RESPONSIVE;

 

Πόσες φορές σάς έχει τύχει να επισκεφτείτε ένα site από το κινητό σας, και να πρέπει να κάνετε ζουμ-ξεζουμ για να διαβάσετε κάτι ή να κάνετε βόλτες για ώρα ώσπου να βρείτε κάτι, το οποίο στον υπολογιστή θα ήταν θέμα δευτερολέπτων;

 

Το Responsive Website Design είναι η απάντηση στο παραπάνω και σε μία αέναη σειρά προβλημάτων. Η πλέον σημαντική πρακτική στο χώρο του Web Design, καθιστά το site σας φιλικό προς όλες τις συσκευές (desktops, laptops, κινητά ή tablets), χωρίς απώλειες σε επίπεδο αξιοπιστίας, πωλήσεων ή δεδομένων κατά την πρόσβαση μέσω mobile συσκευών.

 

Σκεφτείτε την εμπειρία που έχει το κοινό σας όταν επισκέπτεται το site σας, όταν το 87% των επισκεπτών προέρχονται από Smartphones.

 

Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

 

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ RESPONSIVE

 

Στόχος είναι η δημιουργία μίας «έξυπνης» ιστοσελίδας η όποια θα προσαρμόζει το μέγεθος και το περιεχόμενό της (μενού, εικόνες, κείμενο) ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη.

 

Από τις 21 Απριλίου 2015, η Google άλλαξε τα κριτήρια κατάταξης των sites στα αποτελέσματα αναζήτησης και πλέον το αν η ιστοσελίδα σας είναι Mobile Friendly αποτελεί το κριτήριο που θα σάς κάνει να έχετε καλύτερη θέση στα αποτελέσματα και κατ’ επέκταση περισσότερους πελάτες!

 

Φιλοξενία Opencart

► Σας παρέχουμε την απόλυτη φιλοξενία ιστοσελίδων σε opencart, opencart eshop, opencart journal.

► Το γρήγορο hosting είναι δικαίωμα! Οι υπηρεσίες Web Hosting της Internetplan παρέχονται σε servers σε SSD storage που σημαίνει πως το site σας παίζει σε υψηλές ταχύτητες.

► Αυξημένοι μηχανισμοί ασφαλείας προστατεύουν τη φιλοξενία σας από επιθέσεις ενώ το τεχνικό τμήμα είναι πάντοτε διαθέσιμο και πρόθυμο να σας συμβουλέψει σε κάθε βήμα.

► Αρκετοί πελάτες μας, μας έχουν εμπιστευτεί ακόμα και αν δεν έχουν κατασκευάσει τα opencart site τους στην Internetplan.

www.gaiadiaxeiros.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδας Opencart Δείτε το Website : www.gaiadiaxeiros.gr  ..