Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων – Internetplan.

► Η Internetplan δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων και κατασκευής eshop εδώ και αρκετά χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις web design και web development, από την μελέτη και τον σχεδιασμό έως τη δημιουργία της τελικής μορφής μιας ιστοσελίδας.

 

► Η διαδικασία μας έχει σχεδιαστεί για να την καλύτερη προβολή σας στο internet. Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι μία διαδικασία ομαδικής εργασίας ώστε να προσφέρει ένα άριστο εμπορικά αποτέλεσμα.

 

► Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων της Internetplan προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

 

► Μια ολοκληρωμένη και αποδοτική κατασκευή ιστοσελίδων είναι κάτι παραπάνω από τη δημιουργία μερικών σελίδων με κείμενα. Είναι ένας τρόπος αλληλεπίδρασης με τον επισκέπτη.

 

► Είναι ένας τρόπος να προβάλλεται την επωνυμία σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο ευρύ κοινό που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο, να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των εν δυνάμει πελατών σας.

 

► Πώς είναι όμως αυτό εφικτό αυτό, όταν έχετε να αντιμετωπίσετε εκατομμύρια ιστοσελίδες στο internet; Τι είναι εκείνο που θα κάνει την δική σας σελίδα ξεχωριστή και θα προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία στον επισκέπτη;

 

► Η απάντηση σε όλα τα ανωτέρω ερωτήματα έρχονται με την επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας που σας προσφέρουμε.

 

► Η σελίδα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο φιλική προς τον επισκέπτη, ώστε να τον βοηθήσει να περιηγηθεί και να βρει αυτό για το οποίο την επισκέφθηκε. Ένα λοιπόν από τα βασικότερα χαρακτηριστικά μιας ιστοσελίδας, είναι το responsive design της.

 

► Με τον όρο αυτό εννοείται μια αυτομάτως προσαρμοζόμενη ιστοσελίδα αναλογα με το μέγεθος της συσκευής από την οποία την επισκέπτεται ένας χρήστης. Έτσι, είτε ο επισκέπτης συνδέεται από υπολογιστή, είτε από κινητό ή τάμπλετ, η ιστοσελίδα προσαρμόζεται στις διαστάσεις της συσκευής αυτής χωρίς να απαιτείτε η κύλιση (scroll) δεξιά και αριστερά για να εμφανιστεί όλο το περιεχόμενο.

 

► Πέραν όμως του responsive design, λόγω της τεράστιας πλέον χρήσης του διαδικτύου από κινητές συσκευές, πρέπει η σελίδα να είναι και φιλική προς τη χρήση της από αυτές τις φορητές συσκευές.

 

► Κατασκευή ιστοσελίδων με αύξηση πωλήσεων
Εστιάζουμε σε μετρήσεις που έχουν σημασία για μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων. Βοηθάμε τους πελάτες μας να αυξήσουν την επισκεψιμότητα τους στις μηχανές αναζήτησης βελτιστοποιώντας την κατασκευή ιστοσελίδας. Η αύξηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας είναι ένας απο τους βασικούς μας στόχους!

 

► Υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που και η Google δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά στην κατασκευή ιστοσελίδων ώστε να κατατάξει μία ιστοσελίδα υψηλότερα στην μηχανή αναζήτησής της. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων από εμάς, λαμβάνετε ένα απολύτως προσαρμοσμένο σχεδιασμό (Custom Design) αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες, με όλα τα παραπάνω βασικά χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που μας έχουν προτιμήσει και συνεχίζουν να μας προτιμούν, μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις για την κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας.