Δημιουργία Λογοτύπου

Δημιουργία Λογοτύπου

Δημιουργία Λογoτύπου

 

Δημιούργησε ένα μοναδικό και αξιομνημόνευτο λογότυπο για την επιχείρηση σου.
 

Στη Internetplan χτίζεις το Brand σου μέσα από το σχεδιασμό ενός στοχευμένου, διαχρονικού, αναγνωρίσιμου και ευέλικτου λογοτύπου!

Φτιάξε το δικό σου τώρα μαζί μας.

 

Τι είναι το λογότυπο;

 

Η γραφιστική αποτύπωση, του εμπορικού σήματος, ή αλλιώς λογοτύπου, είναι η εικόνα της επιχείρησής σας, προς το κοινό. Για να είναι σωστά σχεδιασμένο, αλλά και για να επικοινωνήσει στην αγορά, την εταιρική ταυτότητα, της επιχείρησης, το λογότυπο, πρέπει να έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

 

Όντας άνθρωποι, βασιζόμαστε πολύ, στο αισθητικό μέρος των πραγμάτων, και γι’ αυτό τον λόγο, κάθε επιχείρηση, που σέβεται τον εαυτό της, επιβάλλεται να έχει ένα καλά σχεδιασμένο, αλλά και μελετημένο, λογότυπο. Με αυτό τον τρόπο, η επιχείρηση σας, θα αποκτήσει brand awareness, και θα έχει, μια γερή βάση, για ένα επιτυχημένο branding.

 


Λογοτύπηση Στη Internetplan.gr
 

Λογότυπα λιτά, αλλά στοχευμένα
Ένα λογότυπο, για να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο, και, άρα, επιτυχημένο, θα πρέπει να φαίνεται απλό, και να μην δημιουργεί σύγχυση, σε αυτόν που το βλέπει. Όμως, πίσω από ένα απλό λογότυπο, στην πραγματικότητα, κρύβονται πολλές ώρες έρευνας, μελέτης και σχεδιασμού. Σχεδιάζουμε για εσάς λογότυπα που θα γίνουν εύκολα αναγνωρίσιμα, καθώς θα είναι λιτά, και με στοχευμένη λειτουργικότητα.

 

► Λογότυπα αναγνωρίσιμα
Το σωστά σχεδιασμένο λογότυπο, αποτυπώνεται εύκολα στο μυαλό του θεατή, και είναι, επίσης, εύκολο, να το επαναφέρει στην μνήμη του, και να το συνδυάσει, σχεδόν, υποσυνείδητα, με την επιχείρηση που αυτό εκπροσωπεί, και το αντίστροφο. Tα λογότυπα σχεδίασης της Internetplan είναι σίγουρο, πως, θα γίνουν σύντομα αναγνωρίσιμα, και θα ταυτιστούν με την επιχείρηση σας.

 

 Λογότυπα Διαχρονικά
Ένα καλό λογότυπο, θα διαρκέσει, για πολλές δεκαετίες, χωρίς να χρειαστεί να επανασχεδιαστεί. Τα πιο επιτυχημένα λογότυπα, όλων των εποχών, κατάφεραν να μείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο, ή με ελάχιστες τροποποιήσεις, και παραλλαγές. Οι παρερχόμενες, και δημοφιλείς, σχεδιαστικές τάσεις, συνήθως, καταφέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα, και πολλές επιχειρήσεις πέφτουν στην παγίδα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να αντικαθιστούν, συχνά, τα βραχυπρόθεσμης ισχύος, λογότυπά τους, πράγμα το οποίο συνεπάγεται με το να χάνουν χρήματα, αλλά και την αναγνωσιμότητα, της επιχείρησής τους. Η δημιουργική ομάδα της Internetplan, είναι κατάλληλα καταρτισμένη, ώστε να δημιουργήσει, για εσάς, λογότυπα, τα οποία θα μείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο.

 

► Λογότυπα Ευέλικτα
Το επιτυχημένο Λογότυπο, έχει μεγάλη ευελιξία, και μπορεί, να εφαρμοστεί, σε πληθώρα εφαρμογών, αλλά και, να λειτουργήσει, σε μεγάλη χρωματική γκάμα. Τα λογότυπα, που σχεδιάζει η Internetplan, είναι πάντοτε ευέλικτα, και λειτουργούν, σε οποιαδήποτε εφαρμογή, θελήσετε να τα χρησιμοποιήσετε.

 

 

Η διαδικασία δημιουργίας λογότυπου :

 

Επικοινωνούμε μαζί σας, ώστε να χαράξουμε το πλαίσιο και την αισθητική που θέλετε και σας εκφράζει να αναδείξετε. Αξιολογούμε το ύφος και το μοτίβο και προσδιορίζουμε την εικόνα της εταιρείας και των υπηρεσιών σας. Μελετάμε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την εταιρεία σας και προχωρούμε σε μια ποιοτική γραφιστική ανάλυση. Σε όλα τα στάδια προσέγγισης και δημιουργίας επικοινωνούμε ώστε το λογότυπο σας να εκφράζει την τεχνογνωσία, την αισθητική και τη νοοτροπία της δραστηριότητας σας. 

 

Η ποιοτική εργασία, η προσέγγιση καθώς και η μεθοδολογία που ακολουθούμε εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα. 

 

Αναλυτικά η δημιουργία λογότυπου περιλαμβάνει τα εξής βήματα :

 

1 .Συλλογή, μελέτη και επεξεργασία υλικού, προσδιορισμός και ποιοτικά χαρακτηριστικά σχεδίασης.
2. Παρούσιαση 3 ολοκληρωμένες επαγγελματικές προτάσεις λογοτύπου για την επιλογή και αξιολόγηση σας.
3. Αξιολόγηση, μελέτη και προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών, λογοτύπου.

 

 

Κόστος κατασκευής και παρουσίασης: 200€ + ΦΠΑ

 

 

 

Ενδεικτικά Έργα μας