menelaosprobonas.gr


Πληροφορίες

Η εταιρία Προμπονάς ιδρύθηκε το 1970 από τον Μιχάλη Προμπονά και ειδικεύτηκε στην εισαγωγή υφασμάτων για την ραφή ποιοτικών ενδυμάτων με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα. Από το 2000 ο Προμπονάς Μενέλαος υιός του Μιχαήλ ασχολείται με την ραφή του κατά παραγγελία πουκαμίσου χρησιμοποιώντας  τεχνικές κοπής σωματομετρίας που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εφαρμογή του πουκαμίσου επάνω  στο σώμα και που καλύπτει  όσο  το δυνατόν  περισσότερες ατέλειες.

Δείτε το live
MenelaosProbonas - Internetplan

Από το 2000 ο Προμπονάς Μενέλαος υιός του Μιχαήλ ασχολείται με την ραφή του κατά παραγγελία πουκαμίσου χρησιμοποιώντας  τεχνικές κοπής σωματομετρίας που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εφαρμογή του πουκαμίσου επάνω  στο σώμα και που καλύπτει  όσο  το δυνατόν περισσότερες ατέλειες.

Όταν τον γνωρίσαμε  μας είπε ότι θέλει μια φυσιολογική συνεργασία με ανθρώπους που είναι γνώστες του internet και θα μπορέσουν να του δώσουν το κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα site ανταγωνιστών του. Πέρα από το φυσικό κατάστημα που διατηρεί, κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, ήθελε να κάνει μία δυναμική είσοδο στο διαδίκτυο, προσελκύοντας νέους πελάτες και παράλληλα δυναμώνοντας το brand του. Μας απαίτησε και μας ξεκαθάρισε απο την αρχή ότι το βασικό brand name που θέλει για το internet είναι το ίδιο του το όνομα menelaosprobonas.gr και όχι κάποιο domain του στυλ poukamisaepiparaggelia που θα τον έφερνε άμεσα στις πρώτες σελίδες και θέσεις της Google. Αυτό αυτόματα μας έβαζε ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας που θα έπρεπε απο την μεριά μας να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό site παρουσίασης αλλά και να μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε τις λέξεις κλειδιά με τα απαραίτητα εργαλεία του seo μέσα στο site. Η επιλογή της πλατφόρμας DRUPAL ήταν μονόδρομος και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει καθημερίνα. Το site μέσα σε 2 μήνες λειτουργιας είναι ήδη στην 1η σελίδα της Google ενώ το site αισθητικά σε προσελκύει απο την πρώτη στιγμή που το επισκεφθεσαι αρχικώς με της μεγάλες - slide φωτογραφίες του ίδιου του σχεδιαστή καθώς επίσης και απο τις φωτογραφίες του atelie του και την μεγάλη γκάμα υφασμάτων και "εργαλειών" που χρησιμοποιεί. 

MenelaosProbonas.gr - Internetpan

Επίσης, μέσα απο το Blog που έχει το site, προτείνει και ενημερώνει το κοινό του, με διάφορα tips που αφορούν το πουκάμισο και κυρίως ποια είναι η ιδιαιτερότητα του πουκάμισου επι παραγγελία.

MenelaosProbonas.gr - InternetPlan

Παράλληλα μας ανέθεσε και την κατασκευή Facebook Pages. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και tips τα οποία κοινοποιούμε μέσα απο το blog του site του.

Για ενδυνάμωση του brand name χρησιμοποιήσαμε και Google Adwords ώστε να μην χάσουμε χρόνο στ' αποτελέσματα της Google.

MenelaosProbonas.gr - InternetPlan

Ο κος Προμπονάς, παρόλο τις πολλές ώρες ενασχόλησης του με την τέχνη που αγαπάει και ξέρει να κάνει πολύ καλά, "ακούει" παρατηρήσεις και συμβουλές και κρατάει αυτά που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν. Κάτι πολύ υγιές και πάρα πολύ ωραίο γιατί αυτό για εμάς σημαίνει συνεργασία. Μας ρωτάει και μας προτείνει πράγματα ακούγωντας τις απαντήσεις και τις συμβουλές που του δίνουμε. Τον ευχαριστώ  εγώ προσωπικά καθώς επίσης και όλο το team που ασχολήθηκε και ασχολείται με αυτό το project.

Επίσης μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την σελίδα του menelaosprobonas.gr στο facebook,  https://www.facebook.com/menelaosprobonas/

Που θα βρείτε το atelie
Αγίου Τρύφωνος 8, Κηφισιά. Τηλέφωνο 210-3230078 και Fax: 210-3237313


ΡANTEBOY ΣΤΟΝ ΧΏΡΟ ΣΑΣ ή στο κατάστημα κατόπιν συνεννοήσεως όλες τις ημέρες της εβδομάδος οποιαδήποτε ώρα σας εξυπηρετεί για μέτρα και δειγματισμό υφασμάτων.
Παράδοση των πουκαμίσων στον χώρο σας
Προμπονάς Μενέλαος & ΣΙΑ Ο.Ε.
Κιν: 693.6130062
Email: info@menelaosprobonas.gr

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.