Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει και να εξασφαλίσει τη καλύτερη περιήγηση σας. Μάθετε περισσότερα

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή e-shop Internetplan


Η κατασκευή eshop δεν είναι μια απλή υπόθεση. Στην Internetplan μας, αντιμετωπίζουμε κάθε Project που αναλαμβάνουμε σαν μοναδικό, δίνοντας βάση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και τις μικρές λεπτομέρειες που θα το κάνουν να ξεχωρίσει στον ανταγωνισμό.

 

Οι καταναλωτές λατρεύουν τις αγορές μέσω ίντερνετ όμως δύσκολα εμπιστεύονται και εύκολα απορρίπτουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα.

 

Αν θέλετε λοιπόν ένα e-shop που όχι μόνο θα προσελκύσει νέους πελάτες αλλά θα πουλάει και τα προϊόντα σας, πρέπει να μπορεί να πείσει τους καταναλωτές για την αξιοπιστία του μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Οι λεπτομέρειες τόσο στην λειτουργικότητά του όσο και στον βασικό σχεδιασμό είναι και αυτά που θα κάνουν την διαφορά και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τον ανταγωνισμό.

 


H κατασκευή eshop έχει τους δικούς της στόχους, κοινό και ευκαιρίες. Η προσέγγισή μας στην κατασκευή e-shop ξεκινά με μια διαδικασία δοκιμασμένη στο χρόνο που ανακαλύπτει και αντιμετωπίζει το απροσδόκητο.

 

Βασικός μας στόχος στην κατασκευή e-shop μιας επιχείρησης είναι η καλύτερη προβολή των προϊόντων σας και η αύξηση πωλήσεων.

 

Γιατί να μας επιλέξετε στην κατασκευή e-shop

 

Πολύ απλά γιατί γνωρίζουμε την συνταγή της επιτυχίας!

 

Η χρόνια εμπειρία μας στον χώρο της κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων μας επιτρέπει να εγγυηθούμε για τα αποτελέσματά τους και να δημιουργήσουμε πραγματικά e-shop που πουλάνε. Ό,τι είδους κατάστημα και αν διαθέτεται, μπορούμε να βρούμε την καλύτερη στρατηγική προκειμένου να καταφέρετε να αυξήσετε τις διαδικτυακές σας πωλήσεις.

 

Δεν αρκούμαστε μόνο στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την παράδοση του e-shop σας, αλλά είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα των πωλήσεών σας.

 

Παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να επιλέξουν κατασκευή e-shop με πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα opencart και woocommerce η ακόμη και έναν τελείως custom σχεδιασμό.

 

Κατασκευή eshop με wordpress (woocommerce)
► Κατασκευή e-shop με opencart
► Οικονομικά e-shop
► Custom Design
► Responsive Web Design
► Χαμηλό κόστος
► Κατασκευή e-shop B2B
► Περιβάλλον διαχείρησης CMS
► Κατασκευή eshop απο επαγγελματίες
► Απεριόριστα προϊόντα
► Συνεργασία με όλες τις τράπεζες
► Άμεση τεχνική υποστήριξη
► Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα
► Σύνδεση με skroutz
► Search Engine Friendly

 

Κατασκευή e-shop - Διαδικασία


Στην Internetplan παρέχουμε στρατηγική προσέγγιση λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, δημιουργικού περιεχομένου και αύξησης πωλήσεων. Η ομάδα μας θα δημιουργήσει μια συναρπαστική εμπειρία χρήστη για τους πελάτες σας και ένα backend σύστημα που θα σας δίνει τη δυνατότητα αυξήσετε τις πωλήσεις της επιχείρησή σας. Μόλις η κατασκευή e-shop ολοκληρωθεί θα επικεντρωθούμε στην ενίσχυση της συνολικής εμπειρίας των χρηστών και στην έναρξη μιας εκστρατείας ψηφιακού μάρκετινγκ, προκειμένου να αυξηθούν οι μετατροπές και να αυξηθεί η κίνηση.

 

Κατασκευάζουμε εκπληκτικές ιστοσελίδες και e-shop. Αλλά δεν είμαστε μόνο μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Είμαστε ένα Digital Marketing Agency που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάδειξη της επιχείρησης σας.

 

Κατασκευή e-shop με σαφείς στόχους
 

Ορίζουμε σαφείς στόχους σε κάθε κατασκευή e-shop. Κάθε σελίδα του e-shop σας πρέπει να έχει καθορισμένο σκοπό.
Για παράδειγμα, η αρχική σας σελίδα θα πρέπει να προσελκύσει τους χρήστες να κάνουν κλικ στις κατηγορίες σας, ή ακόμα καλύτερα, κατευθείαν σε μια σελίδα προϊόντος. Από εκεί, η σελίδα του προϊόντος σας πρέπει να απαντά σε τυχόν αμφιβολίες που ενδέχεται να έχουν οι χρήστες και να τους πείσει να πραγματοποιήσουν μια αγορά. Η σελίδα του καλαθιού αγορών σας θα πρέπει να απλουστεύσει τη διαδικασία πληρωμής. Όπως και να έχει μια λειτουργία όπως e-mail που να επιβεβαιώνει στους αγοραστές ότι η συναλλαγή ήταν επιτυχής. Λαμβάνουμε υπόψη αυτά, κατά τον προγραμματισμό των διαφόρων τύπων σελίδων κατά την διάρκεια της κατασκευής του e-shop.

 

Κατασκευή eshop σε WordPress και Opencart
 

Η ομάδα αναλαμβάνει την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων σε πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα, όπως είναι το opencart και το woocommerce του wordpress.

Με την επιλογή μιας πλατφόρμας ανοιχτού κώδικα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα λόγω της χαμηλής τιμής κατασκευής και συντήρησης.

Επίσης, τόσο η πλατφόρμα του Opencart όσο και του woocommerce διαθέτουν αρκετές πρόσθετες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν με την διαχείριση και την επεξεργασία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ακόμη και αν δεν διαθέτεται καμιά γνώση προγραμματισμού.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το woocommerce μετράει πάνω από δύο εκατομμύρια ενεργά eshop και το opencart περίπου τριακόσιες χιλιάδες.

 

Τι πλατφόρμα να επιλέξω για την κατασκευή του e-shop μου ;
 

Η απάντηση στην ερώτηση αυτή δεν είναι εύκολο να δοθεί. Όπως προαναφέραμε κάθε περίπτωση είναι μοναδική και κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Προκειμένου να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα και να κατασκευάσουμε ένα eshop αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες, πρέπει πρώτα να γίνει μια ολοκληρωμένη μελέτη και ανάλυση όλων των παραγόντων και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της επιχείρησή σας.

Σε συνεργασία πάντα μαζί σας είμαστε σε θέση να επιλέξουμε μια αποδοτική κατασκευή e-shop.

 

Κατασκευή e-shop με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης
 

Ένας ιστότοπος είναι ένα χρήσιμο εργαλείο ηλεκτρονικών πωλήσεων, εάν λειτουργεί σωστά. Βεβαιώνουμε σε κάθε κατασκευή e-shop, πως το πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι αξιόπιστο και ότι έχει τη δυνατότητα να χειριστεί τυχόν μελλοντικές ανάγκες του e-shop σας. Το πακέτο φιλοξενίας σας πρέπει να προσαρμόζεται από τους τεχνικούς προγραμματιστές, καθώς η επιχείρησή σας και οι παραγγελίες σας μεγαλώνουν. Εάν το πακέτο σας καθυστερεί την περιήγηση, είναι πολύ πιθανόν να μειώθούν οι πωλήσεις σας.

 

Το αποτέλεσμα σε ένα ανεπαρκές πακέτο φιλοξενίας, που δεν είναι κατάλληλο για να χειριστεί τον όγκο των επισκέψεων και των παραγγελιών που έρχονται, θα επηρεάσει αρνητικά τη φήμη σας και θα οδηγήσει σε μείωση των πωλήσεων.

 

Κατασκευή e-shop βαση της εταιρικής ταυτότητας


Μεσω των χρωμάτων και των διατάξεων, δημιουργούμε μία ενιαία παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας σας. Φροντίζουμε να μην δημιουργούμε σύγχυση στους επισκέπτες σας για το ποιά είναι η εταιρεία πίσω από το εμπορικό σήμα.

 

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιήσουμε μια διαφοροποιημένη χρωματική διάταξη για το ίδιο κουμπί (παράδειγμα, κουμπί αγορών), μπορεί να προκαλέσουμε τη μείωση των πωλήσεων λόγω απλής αβεβαιότητας που αντιμετωπίζουν οι πελάτες με την ασυνέπεια του σχεδίου.

 

Γνωρίζουμε από πού να ξεκινήσουμε, έχοντας εμπειρία με επιτυχημένα e-shop του παρελθόντος.

 

Σε πολλές περιπτώσεις επανασχεδιάζουμε τμήματα των e-shop, έτσι ώστε να ερευνήσουμε τα στοιχεία τα οποία παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Ορισμένες τεχνικές είναι επαναλαμβανόμενες σε όλα τα e-shop, αλλά είναι σημαντικό πως πρέπει να συνδυαστούν με μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως τα εικονογραφικά και τα πρότυπα σχεδίασης της επιχείρησής σας.

 

Κατασκευή eshop με custom σχεδιασμό
 

Ο custom σχεδιασμός ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί στην ουσία τον σχεδιασμό του eshop από το μηδέν. Τίποτα δεν είναι προκατασκευασμένο.

Αν και το custom design αποτελεί μια ακριβότερη επιλογή συγκριτικά με τα έτοιμα themes, οι δυνατότητες δεν είναι καθόλου περιορισμένες. Το πλήθος των χαρακτηριστικών και των λειτουργιών του ηλεκτρονικού καταστήματος σταματούν μόνο εκεί που σταματάει η φαντασία του web designer και developer.

 

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος B2B eshop χονδρικής
 

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος B2B eshop χονδρικής αποτελεί έναν τρόπο προκειμένου να καταφέρει μια επιχείρηση να αυξήσει το πελατολόγιό της και να καταστεί πιο ανταγωνιστική στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής, μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιαδήποτε από τις γνωστές πλατφόρμες για την κατασκευή eshop.

 

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος B2B σε WordPress με WooCommerce

 

Έχουμε αναλύσει ξανά τη σπουδαιότητα της πλατφόρμας WordPress τόσο στην κατασκευή ιστοσελίδων όσο και ηλεκτρονικών καταστημάτων με την χρήση του WooCommerce. Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους με περισσότερες από δύο εκατομμύρια εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου να επιλέγουν τη χρήση του. Οι λόγοι για να επιλέξει κανείς την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος B2B σε WordPress με WooCommerce είναι αρκετοί θα λέγαμε.

Ένα επίσης από τα θετικά της πλατφόρμας WordPress είναι η δυνατότητα να επιλέξετε ένα Theme που να ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας και να την αντιπροσωπεύει καλύτερα. Εάν ωστόσο κανένα έτοιμο theme δεν καλύπτει τις δικές σας ανάγκες, η Internetplan αναλαμβάνει την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος B2B eshop χονδρικής με custom σχεδιασμό.

► Πρόκειται για μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα.
► Παρέχει τεράστια ευκολία διαχείρισης.
► Είναι βελτιστοποιημένο τόσο για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη όσο και για τις μηχανές αναζήτησης.
► Διαθέτει τεράστια επεκτασιμότητα, αφού με την πληθώρα των προσθέτων (plugins) Που κυκλοφορούν μπορείτε να προσθέσετε εύκολα και γρήγορα επιπλέον δυνατότητες.
► Responsive Design και βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης από όλες τις συσκευές.
► Εύκολη χρήση όλων των διαθέσιμων τρόπων πληρωμής (τραπεζική κατάθεση, αντικαταβολή, πιστωτικές κάρτες, paypal, viva wallet κλπ).
► Τεχνική υποστήριξη μέσω της ενεργής κοινότητας της WordPress.
► Υψηλές ταχύτητες φόρτωσης και περιήγησης.

 

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος B2B σε Opencart

 

Η εταιρεία Internetplan εξειδικεύεται και στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων B2B σε OpenCart. Το Opencart αποτελεί μαζί με το WordPress μια από τις ιδανικότερες επιλογές για την υλοποίηση ενός B2B eshop.

Διαθέτοντας έναν μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων, μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων χονδρικής της επιχείρησης σας.

► Συνδυασμός Ασφάλειας και επιδόσεων
► Μεγάλο αριθμό πρόσθετων λειτουργιών
► Φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης
► Πλήρες διαχείριση των πελατών σας
► Απεριόριστος αριθμός προϊόντων για καταχώρηση
► Δυνατότητα μαζικής μεταφόρτωσης προϊόντων από XML / CSV
► Εύκολο Checkout

Πείτε μας για το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα!
Κάθε έργο έχει τους δικούς του στόχους, κοινό και ευκαιρίες. Η κατασκευή eshop είναι μια διαδικασία δοκιμασμένη στο χρόνο που ανακαλύπτει και αντιμετωπίζει το απροσδόκητο

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.emelux.gr   Κατασκευή Esh..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.fournosipiros.gr   Κατασκ..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.baby-avenue.gr   Κατασκευ..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.greek-souvenirs.com   ..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.enigmalingerie.gr   Κατασ..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.fournosvagelidis.gr   ..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.barbaharalambos.gr   Κατα..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.eoniosiniohos.gr   Κατασκ..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.gaiadiaxeiros.gr   Κ..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.baseofsports.gr   Κατασκε..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.epiplalagos.gr   Κατασκευ..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website :  www.geoclima.gr   ..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.bodies-shops.gr   Κατασκε..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.epiplomorfi.com   Κατασκε..

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop   Δείτε το Website : www.4allsizes.gr   Κατασκευή ..