Θέλετε να σας βρίσκουν; SEO!

Posted by Ioannis Bardoulis 10/06/2019 0 Comment(s) SEO,

Αν θέλετε να αναπτύξετε μια σημαντική παρουσία στο διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα website το οποίο θα μπορούν να το βρουν οι πελάτες σας.

 

Αυτό ξεκινά με την ανάπτυξη στρατηγικής SEO που λαμβάνει υπόψη τους όρους αναζήτησης των υποψηφίων πελατών σας. Αυτοί οι όροι θα πρέπει να περιλαμβάνουν τη δημιουργία περιεχομένου που να σχετίζεται με τις ανάγκες των επισκεπτών σας.

 

Τα βίντεο, τα νέα από blog και τα e-books είναι μερικά παραδείγματα περιεχομένου που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά.

 

Στην Internetplan, τα site που παραδίδουμαι στους πελάτες μας, έχουν default όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορέσετε να συμπληρώσετε και να έχετε το σωστό SEO στο site σας. Όλες οι πλατφόρμες το παρέχουν αυτό αλλά έχει να κάνει με την πολιτική της κάθε εταιρείας, αν θα το έχει ενεργοποιημένο στον πελάτη ή θα το ενεργοποιήσε με την ανάλογη χρέωση.

 

Προσδιορίστε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά πρώτα που το κοινό σας αναζητά πραγματικά, ώστε να μην προσελκύετε επισκέπτες που δεν θα κάνουν convert σε αγορά τις διαφημίσεις και τις προσφορές σας.

 

Να έχετε πάντα κατά νου πως αν θέλετε να έχετε ένα πολύ καλό ranking στην Google, χρειάζεστε περιεχόμενο, σωστή στρατηγική SEO και έναν καλό συνεργάτη ο οποίος θα σας βοηθήσει σε όλο αυτό. Γι αυτό στην Internetplan είμαστε δίπλα σας για να σας κατευθύνουμαι όπως πρέπει.