Μήπως ήρθε η ώρα να ρίξεις μια πιο κοντινή ματιά στο site σου;

Posted by Ioannis Bardoulis 08/07/2022 0 Comment(s)

Μήπως ήρθε η ώρα να ρίξεις μια πιο κοντινή ματιά στο site σου;

 

Όπως στην αρχή της διαδικασίας, τότε που ξεκινούσες μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες σου να δημιουργήσεις την online εικόνα της επιχείρησής σου! Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε; Το site σου, που αποτελεί τον καθρέπτη των υπηρεσιών και των προϊόντων σου στο internet, συμβαδίζει με τις νέες τάσεις της τεχνολογίας; Πληροί τις προϋποθέσεις εκείνες που απαιτούνται ώστε να καλύψουν τις ανάγκες και τις δεξιότητες των χρηστών στο web; Τελικά, πετυχαίνει το στόχο του;

 

Τέσσερις είναι οι λέξεις που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όταν ξεκινάς την ανασχεδίαση του website σου: ΑΝΑΝΕΩΣΗ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΡΕΥΝΑ. ΣΤΟΧΕΥΣΗ.

 

 

Ανανέωση
Δώσε νέα, μοντέρνα πνοή στον σχεδιασμό του site σου! Άλλαξε τα παλιά γραφικά με νέα -web design-, ανανέωσε το λογότυπό και τις φωτογραφίες σου, έλεγξε αν η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείς πληροί τις νέες τάσεις της γραφιστικής στο web. Σε ποια φάση βρίσκεται η παρουσία σου στα Social Media Networks; Μήπως χρειάζεσαι ανανέωση στα profile images και covers; Επέλεξε λιτά αλλά παράλληλα δυναμικά γραφικά, που περνάνε αμέσως το μήνυμα!

 

Λειτουργικότητα
Δείξε μεγάλη προσοχή στο interface του site σου! Είναι εύκολο στην πλοήγηση; Μπορεί η χρήστης να βρει εύκολα και γρήγορα αυτό ψάχνει; Είναι συμβατό με όλες τις συσκευές -(responsive website); Τα κείμενά και τα links του είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (Google); Το SEO που έχει γίνει έως τώρα, αποδίδει ώστε να αυξήσεις τις μετατροπές (conversions) σου; Η αισθητική είναι must! Η λειτουργικότητα είναι super must ;-)

Έρευνα

Είναι το site σου σχεδιασμένο έτσι ώστε να σου παρέχει στατιστικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για τα reports και την εξέλιξη της εταιρείας σου; Είσαι ενημερωμένος για τα websites και τις προωθητικές ενέργειες των ανταγωνιστών σου; Ερεύνησε την online παρουσία τους, και πάρε ιδέες!


Στόχευση
Θέσε βασικά ερωτήματα! Θέλεις περισσότερες onine κρατήσεις; Ή μήπως η αύξηση των αιτημάτων ενδιαφέροντος από τη φόρμα επικοινωνίας είναι αυτό που χρειάζεσαι; Είναι το traffic της σελίδας σου αυτό που απαιτεί την προσοχή σου, ή η μεγαλύτερη ανταπόκριση των χρηστών στα Κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης; Προσδιόρισε με ακρίβεια ποιος είναι ο σημαντικότερος στόχος σου σε ότι αφορά την αύξηση των μετατροπών (κρατήσεις, αιτήσεις ενδιαφέροντος, μεγαλύτερο traffic κτλ.), και δώσε βάρος εκεί!

 

Σε μια εποχή που συνεχώς “ζητάει” νέες πρακτικές για την online προώθηση, στον κόσμο της τεχνολογίας που πάντα “απαιτεί”, σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο συνεργάτη –εξειδικευμένο επαγγελματία- που θα σε συμβουλέψει σωστά, θα σε ενημερώσει για τις νέες τάσεις και θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά, με μετρήσιμα αποτελέσματα!

 

Ζήτησέ μας να σε βοηθήσουμε στο redesign του site σου (χωρίς να αλλάξουμε τη δομή του), και να το προσαρμόσουμε στις νέες ανάγκες που απαιτεί ο μαγικός κόσμος του internet! Ακολούθησε κι εσύ τις εξελίξεις και εκμεταλλεύσου τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που σου παρέχουμε ;-) Παρακάτω μπορείς να δεις ένα μικρό δείγμα από websites που αναλάβαμε το redesign τους!