Επιδότηση ΕΣΠΑ για δημιουργία Eshop

Επιδότηση ΕΣΠΑ για δημιουργία Eshop

€5.000 Επιδότηση ΕΣΠΑ για δημιουργία Eshop


Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία Φακέλου για την επιδότηση και την Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος, με συνολικό κόστος απόκτησης πακέτου στις €5.000, όσο και η επιδότηση.
 

Το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop (ηλεκτρονικού καταστήματος) ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική κυβέρνηση και θα διατεθεί ένα ποσό ύψους έως 5.000 ευρώ για την κάθε επιχείρηση και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο.


Ποιες επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα;
Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας (αφορά επιχειρήσεις λιανικής, έστω κι αν έχουν και την παραγωγή ή χονδρική πώληση ως ΚΑΔ δραστηριότητας, με προϋπόθεση να πραγματοποιούν πωλήσεις λιανικής και φυσικά να διαθέτουν τους αντίστοιχους ΚΑΔ λιανικής πώλησης) και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους επιδοτούμενο e-shop  και να μπορέσουν να λειτουργήσουν τόσο την περίοδο του Lockdown όσο και έπειτα.

 

Τι περιλαμβάνει η επιδότηση 5.000 ευρώ για κατασκευή eshop;
Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής,  ενώ  το κονδύλι που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Με λίγα λόγια, θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σε όλη την Ελλάδα!

 

Γιατί να φτιάξω e-shop με επιδότηση;
To e-shop είναι μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτι του.

 

Πότε πρέπει να ξεκινήσω την αίτηση για επιδότηση eshop;
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών προτάσεων ανακοινώθηκε ότι θα είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει τον επενδυτικό σας φάκελο όσον αφορά την κατασκευή e-shop.

 

Που θα κάνω αίτηση για την ένταξη μου;
Αρχικά συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και στην συνέχεια η Internetplan αναλαμβάνει να προχωρήσει την αίτηση σας στο πρόγραμμα, μόλις ανοίξει για υποβολή αιτήσεων.

 

Η Internetplan συνεργάζεται με έμπειρους συμβούλους επιδοτήσεων ΕΣΠΑ πανελλαδικά. Για τους ενδιαφερόμενους, που θα θέλουν να κατασκευάσουν eshop και να καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση, έχουμε φροντίσει ώστε να έχουν όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται για την επιδότηση των 5.000 ευρώ στην κατασκευή eshop, αλλά και την ολοκληρωμένη υποστήριξη στην κατάθεση της πρότασή τους στο ΕΣΠΑ.
 

Μιλήστε μαζί μας στο 211 0129644 ή στείλτε μας email στο info@internetplan.gr και σύντομα ένας σύμβουλος διαδικτύου θα επικοινωνήσει μαζί σας.


Διαφορετικά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου .
 

 

 

 


 

ESPA 5000

Captcha
loading