Εφαρμογές Android - IOS

Με τη σημαντική αύξηση των έξυπνων κινητών συσκευών ή αλλιώς smartphones αλλά και των tablets, οι mobile εφαρμογές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινής μας ζωής καθώς και ένα ισχυρό εργαλείο στον τομέα των επιχειρήσεων. Οι κινητές συσκευές είναι πλέον αρκετά ισχυρές και εύχρηστες, τείνοντας να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά laptops και netbooks παρέχοντας αυξημένη φορητότητα, αυτονομία αλλά και κόστος απόκτησης.

Κινούμαστε σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ανάπτυξη mobile εφαρμογών ανάπτυσσοντας λογισμικά για συσκευές  Android, iOS (iPhone & iPad) και Windows Phone.

Η InternetPlan χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτει,επιτυγχάνουμε την διασύνδεση του υπάρχοντος back-end συστήματος CMS (π.χ. Opencart, Magento) Ιστοσελίδα με Mobile Applications σε επίπεδο περιεχομένου και λειτουργιών.

InternetPlan - Mobile Apps

 

Η παρακάτω εφαρμογή, Το beachSnapp,  είναι μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να ανακαλύψεις τις ομορφότερες παραλίες όπου και αν βρίσκεσαι στον πλανήτη.

Internetplan
InternetPlan - Mobile Apps

Ανακάλυψε μοναδικές παραλίες που μπορείς να επισκεφτείς στην χώρα σου ή όταν τριγυρνάς κάπου αλλού στον κόσμο.

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες και βοήθησε άλλους χρήστες ή ταξιδιώτες να τις ανακαλύψουν.

Περιμένουμε να δούμε και τις δικές σου φωτογραφίες. 

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε μας στο Facebook @beachsnapp ή μεταβείτε στην ιστοσελίδα μας : http://www.beachsnapp.com

Επειδή, λοιπόν, υπάρχουν πολλά πολλά ακόμα ενδιαφέροντα apps εκτός από το facebook και το instagram, που κυριολεκτικά μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, επικοινώνηστε μαζί μας, στην InternetPlan  για να σας κάνουμε την πρόταση μας για την επιχειρήση σας και το δικό σας Apps Mobile.

Share this post

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.