Προσεχώς στο Instagram, τα “shoppable photos” και "ιντερνετικές" πωλήσεις

Η αγορά προϊόντων μέσω φωτογραφιών (shoppable photo posts), αποτελεί τη νέα προσθήκη που ετοιμάζει το Instagram και το δοκιμάζει σε αυτό το στάδιο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με έναν μικρό αριθμό χρηστών λογισμικού iOS. Συγκεκριμένα, το Instagram θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να αλληλεπιδρά με έως και 5 προϊόντα σε μια φωτογραφία και να οδηγείται με αυτή την ενέργεια απευθείας στις σελίδες των προϊόντων για ενδεχόμενη αγορά.

 

Εφαρμογές Android - IOS

Με τη σημαντική αύξηση των έξυπνων κινητών συσκευών ή αλλιώς smartphones αλλά και των tablets, οι mobile εφαρμογές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινής μας ζωής καθώς και ένα ισχυρό εργαλείο στον τομέα των επιχειρήσεων. Οι κινητές συσκευές είναι πλέον αρκετά ισχυρές και εύχρηστες, τείνοντας να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά laptops και netbooks παρέχοντας αυξημένη φορητότητα, αυτονομία αλλά και κόστος απόκτησης.

5 βασικότερα χαρακτηριστικά, Web Hosting υπηρεσίας

Αναζητάτε υπηρεσία Web Hosting; Τι θα πρέπει να προσέξετε;

Ας υποθέσουμε ότι το προϊόν της επιχείρησής σας, το προσωπικό σας και οι υπηρεσίες που πουλάτε ανταποκρίνονται αρκετά καλά στις ανάγκες και απαιτήσεις του κοινού σας. Αν η ιστοσελίδα ή το E-shop σας είναι ασταθές, αργό, ή δε λειτουργεί σωστά, τότε ο επισκέπτης / υποψήφιος πελάτης είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγηθεί κατευθείαν στον ανταγωνιστή σας.

Pages